KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Harmonogram

HARMONOGRAM DZIAŁAŃ W RAMACH PROJEKTU
„NAUKA INWESTYCJĄ W TWOJĄ PRZYSZŁOŚĆ”

Rok 2018

Rekrutacja  (12.2017 r.)

  1. Przyjmowanie formularzy rekrutacyjnych – 18-22.12.2017 r.
  2. Ocena formalno–merytoryczna formularzy rekrutacyjnych – do 05.01.2018 r.
  3. Zakończenie rekrutacji/wybór uczestników – 05.01.2018 r.

 Zajęcia specjalistyczne (01.2018 r. – 06.2018 r.)

  • Zajęcia w zakresie Technologii Informacyjno Komunikacyjnych (TIK)
    • dla kl. II i VI wtorek 13.50-15.50
    • dla kl. II wtorek 13.50-15.50
  • Zajęcia wyrównawcze z matematyki: 
    • dla kl. I piątek 13.50-15.50
    • dla kl. III czwartek 13.00-15.00
    • dla kl. I środa 14.45-16.45
    • dla kl. III czwartek 13.30-15.50
  • Zajęcia wyrównawcze z języka angielskiego: 
    • czwartek godz. 14.45-16.45
    • czwartek godz. 15.30-17.30
  • Zajęcia wyrównawcze z geografii rozszerzonej: 
    • poniedziałek 15.35-17.35
  • Zajęcia wyrównawcze z fizyki rozszerzonej: 
    • wtorek 15.35-17.35
  • Zajęcia z zakresu kompetencji społecznych: 
    • dla kl. II piątek 14.00-16.00
    • dla kl. I wtorek 14.00-16.00
    • poniedziałek 15.30-17.30

Rok 2017 

Rekrutacja  (01.2017 r.)

  1. Przyjmowanie formularzy rekrutacyjnych – 09-13.01.2017 r.
  2. Ocena formalno–merytoryczna formularzy rekrutacyjnych – do 31.01.2017 r.
  3. Zakończenie rekrutacji/wybór uczestników – 31.01.2017 r.

 

 Zajęcia specjalistyczne (09.2017 r. – 12.2017 r.)

  1. Zajęcia w zakresie Technologii Informacyjno Komunikacyjnych (TIK)
    • dla kl. II i III wtorek 13.50-15.50
    • dla kl. I wtorek 13.50-15.50
  2. Zajęcia wyrównawcze z matematyki: 
    • dla kl. IIc poniedziałek 15.40-17.40
    • dla kl. IId poniedziałek 14.45-16.45
    • dla kl. IVc wtorek godz. 15.55-17.55
    • dla kl. IVd czwartek godz. 13.00-15.00
  3. Zajęcia wyrównawcze z języka angielskiego: 
    • dla kl. II środa godz. 13.00-15.00
    • dla kl. IV poniedziałek 13.55-15.55
  4. Zajęcia wyrównawcze z geografii rozszerzonej: 
    • poniedziałek 13.45-15.45
  5. Zajęcia wyrównawcze z fizyki rozszerzonej: 
    • poniedziałek 13.45-15.45
  6. Zajęcia z zakresu kompetencji społecznych: 
    • dla kl. II poniedziałek 13.45-15.50
    • dla kl. III piątek 14.45-16.45

 Zajęcia specjalistyczne (01.2017 r. – 06.2017 r.)

  1. Zajęcia w zakresie Technologii Informacyjno Komunikacyjnych (TIK)
    • dla kl. II i III
    • dla kl. I
  2. Zajęcia wyrównawcze z matematyki: 
    • dla kl. Ic poniedziałek 15.40-17.10
    • dla kl. Id piątek 12.50-14.20
    • dla kl. IIIc czwartek godz. 14.40-16.10
    • dla kl. IIId czwartek godz. 13.00-14.30
  3. Zajęcia wyrównawcze z języka angielskiego: 
    • dla kl. I piątek 12.50-14.20
    • dla kl. III wtorek godz. 15.45-17.15
  4. Zajęcia wyrównawcze z geografii rozszerzonej: 
    • poniedziałek 16.35-17.05
  5. Zajęcia wyrównawcze z fizyki rozszerzonej: 
    • czwartek 15.40-17.10
  6. Zajęcia z zakresu kompetencji społecznych: 
    • dla kl. II czwartek 15.35-17.05
    • dla kl. III wtorek 15.45-17.15

 

Powyższe terminy mogą ulec  zmianie – harmonogram będzie aktualizowany na bieżąco.