KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Koncert online „W kalendarzu jest taki dzień”

W. B. P. im. Marszałka Józefa Piłsudskiego w Łodzi zaprasza na koncert online „W kalendarzu jest taki dzień”. Koncert odbędzie się 5.12.2020r. o godz. 17.00. Podczas koncertu będziecie mogli usłyszeć piosenki, do których słowa napisał Ludwik Jerzy Kern, m.in. „Cicha woda brzegi rwie”, „Nie bądź taki szybki Bill”,  ” W kalendarzu jest taki dzień” czy” Lato, lato”.  Koncert realizowany jest w ramach projektu „Jaśnie Pan Kern” a  wystąpi m.in. Sylwia Wysocka, która  uczestniczyła w takich programach telewizyjnych jak: "Bitwa na głosy" , "X-Factor", czy  „The Voice of Poland”.

BEZPŁATNA PREMIERA NA KANALE YOUTUBE ORAZ FACEBOOKU WBP W ŁODZI !